Tennis Vereniging Geinburgia

 

Wij zijn Tennis Vereniging Geinburgia in Driemond. Misschien wist je het niet, maar Driemond is net als Weesp ook Amsterdam. Voor jou als voormalig Zuidooster of Weesper  is het echt vlakbij.

Rij je Driemond in, dan is het simpelweg de bordjes MatchZO of Geinburgia volgen. Een paar minuten later kun je bij ons tennispark je fiets stallen of je auto ruim parkeren. En…..parkeren is bij ons gratis.

Kom kijken en neem plaats op ons gezellige terras. Onder het genot van een drankje verkrijgbaar in onze kantine of ons heerlijke zomerterras, kun je misschien net een leuke tennispartij zien. En je zult merken dat het er allemaal heel gemoedelijk en ongedwongen aan toegaat.

We zijn een kleine maar groeiende tennisvereniging en dat maakt dat eigenlijk iedereen iedereen kent. Geen flauwekul en uit de hoogte gedoe. Gewoon een no nonsense club met gezellige mensen. Onze pay-off luidt niet voor niets: Gezellig tennissen voor jong en oud.

 

 

Kom daarom gerust langs om de sfeer te proeven. Er is altijd wel iemand van het bestuur of een tennislid die je te woord wil staan en je kan uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat.