TVG Tennis Training 2024

 

TV Geinburgia is erg blij met de nieuwe samenwerking met Inspire Tennisopleiding, die onze waarden deelt van het vergroten van plezier, energie en motivatie voor al onze leden. Met de ambitie om iedereen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.


Klik hier voor alle informatie over de TVG tennislessen van Inspire Tennisopleiding.

 

 

Maak Kennis Met De Trainer - Pedro Ribas 

 

Pedro is een enthousiaste en altijd positieve tennistrainer uit Brazilië, brengt een unieke energie naar het tennisveld. Zijn trainingen, gehouden in het Engels (of Portugees…), richten zich niet alleen op technische vaardigheden, maar stralen ook de vreugde van het spel uit. Met een glimlach motiveert Pedro zijn spelers om het beste uit zichzelf te halen. Zijn aanstekelijke enthousiasme inspireert leerlingen niet alleen om technisch te groeien, maar ook om liefde te ontwikkelen voor het prachtige spel van tennis. Onder de begeleiding van Pedro Ribas worden tennistrainingen niet alleen leermomenten, maar ook ervaringen vol positiviteit en energie.

 

 

Pedro zijn rol binnen TV Geinburgia: Hij zal het dagelijkse gezicht zijn bij TV Geinburgia en zal verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de trainingen. Aangezien Pedro (nog) geen Nederlands spreekt, zal er bij de jongste jeugd een assistent aanwezig zijn, of zal deze specifieke training worden verzorgd door een Nederlandstalige trainer.

 

 

Maak Kennis Met De Trainer - Teun Kuijken 

 

Teun is gedreven, gepassioneerd en volledig toegewijd aan de wereld van tennis als zowel manager als trainer van Inspire Tennisopleiding. Met meer dan 20 jaar ervaring als tennistrainer, brengt Teun een solide kennisbasis mee naar Inspire Tennisopleiding. Zijn langdurige betrokkenheid bij de sport stelt hem in staat om de club effectief te ondersteunen en zijn waardevolle inzichten te delen.

 

 

Als ervaren professional begrijpt hij niet alleen de nuances van het tennis, maar weet hij ook hoe hij deze kennis praktisch kan toepassen voor zowel spelers als de Inspire tennistrainers.  

Teun zijn rol binnen TV Geinburgia: Hij is vooral als manager van de trainers aanwezig, en ter ondersteuning van de club. Daarnaast zal hij 1 a 2 dagen op de baan te vinden zijn met de tennissers van Geinburgia. 

 

 

Maak Kennis Met De Trainer - Jaap Vos 

 

Jaap speelt een essentiële rol als coördinator bij Inspire. Zijn verantwoordelijkheden omvatten planning, plaatsing, communicatie en algemene ondersteuning van trainingen. Zijn toewijding en organisatorische vaardigheden dragen bij aan een efficiënte werking van onze activiteiten. Jaap is de kracht achter de schermen die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Zijn waardevolle bijdrage is cruciaal voor het succes van Inspire.

 

 

Als ervaren professional begrijpt hij niet alleen de nuances van het tennis, maar weet hij ook hoe hij deze kennis praktisch kan toepassen voor zowel spelers als de Inspire tennistrainers.  

Jaap zijn rol binnen TV Geinburgia: Hij is vooral als manager van de trainers aanwezig, en ter ondersteuning van de club. Daarnaast zal hij 1 a 2 dagen op de baan te vinden zijn met de tennissers van Geinburgia.